طرز تهيه توپک هاي زردآلويي براي نوروز

طرز تهيه توپک هاي زردآلويي براي نوروز

طرز تهيه توپک هاي زردآلويي براي نوروز

  بزرگنمايي:

چه خبر - مواد لازم :قيصي : 200 گرمپودر نارگيل : 1 ليوانشير عسلي : ربع ليوان

رنده پوست پرتقال : يا وانيل

بيشتر بدانيد : توپک هاي شکلاتي، يک دسر نيم ساعته و خوشمزه

طرز تهيه :قيصي ها و پودر نارگيل رو بريزيد توي غذاسازalt اجازه بديد خوب له شهalt حالا شير عسلي رو اضافه كنيدalt شير عسلي رو كم كم اضافه كنيد يعني همه رو خالي نكنيد توي بلندرميكسش كه كرديد و خميري شد اگر نياز بود باز كمي شير عسلي اضافه كنيدalt خب حالا بذاريدش توي يخچال تا سفت شه و خودش رو بگيرهalt شيرعسلي خاصيتش اينه كه وقتي سرد ميشه سفت تر ميشه. اينه كه خميرتون بعد از سرد شدن در حدي سفت خواهد بود كه بتونيد بهش شكل بديدپس خوب كه سفت شد به شكل توپهاي كوچولو در آورده و توي پودر نارگيل يا پودر پسته بغلتونيدشalt توپك سمت چپي كاور نشده استوسطي با پودر نارگيل كاور شده و با خلال پسته تزئين شدهو سمت راستي كاملا با پودر پسته پوشونده شدهاز هر سه تركيب استفاده كنيد تا تنوع رنگي داشته باشيدميتونيد با گردو هم چندتاي ديگه اش رو كاور كنيدalt با اين مقدار حدود 25 تا توپك قيصي اي خواهيد داشتخوشگل تر ميشه اگر توي كاغذ شكلات سرو كنيدبذاريدش توي يخچال تا هنگام سرودقت كنيد هوا نبينه كه بو جذب نكنهعمرش طولانيه و تا چند هفته دوام ميارهalt
منبع : cheftayebeh.ir

Let's block ads! (Why?)

برچسب ها :

زردآلويي نوروز

درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها

داغ ترین اخبار