تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت/ مرغ ۵۵ درصد گران شد

تورم اقلام خوراکی در اردیبهشت/ مرغ ۵۵ درصد گران شد

سلامت نیوز: طی اردیبهشت ماه قیمت تخم مرغ ماشینی با ٥٥.٦ درصد، برنج خارجی درجه یک با ٣٧.٢ درصدو موز با ٣٦.٨ درصد افزایش، به ترتیب بیشترین افزایش قیمت اقلام خوراکی را نسبت به اردیبهشت ١٣٩٦ داشتند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از مهر، مرکز آمار ایران متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری را در اردیبهشت ماه منتشر کرد. بر اساس نتایج به دست آمده در اردیبهشت ماه ١٣٩٧ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام پرتقال محصول داخل با ٢٥.٣ درصد افزایش، سیب درختی زرد با ١١.٩ درصد افزایش و موز با ٧.٦ درصد افزایش بوده است. بیشترین کاهش قیمت در ماه اردیبهشت نسبت به ماه گذشته نیز مربوط به اقلام گوجه فرنگی با ١٠.٥ درصد کاهش و خیار با ٩.٠ درصد کاهش است. بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٦) مربوط به تخم مرغ ماشینی با ٥٥.٦ درصد افزایش و پس از آن برنج خارجی درجه یک با ٣٧.٢ درصد افزایش و موز با ٣٦.٨ درصد افزایش است. بیشترین کاهش قیمت نسبت به اردیبهشت ١٣٩٦ مربوط به گوجه فرنگی با ٤٨.٧ درصد کاهش و پس از آن سیب درختی زرد با ٢٠.٦ درصد کاهش (علی رغم داشتن رتبه دوم بیشترین افزایش قیمت نسبت ماه قبل) و سیب زمینی با ١٩.٦ درصد کاهش است.
درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها

داغ ترین اخبار