با قارچ گانودرما چه قدر آشنایی دارین؟ احتمالا اسمش رو زیاد شنیده باشین و دوست داشته باشین در موردش بیشتر بدونین. قارچ گانودرما که اسم چینی اون لینگ زی هست، در ژاپن به اسم ری شی و در کره به اسم یونگ زهی شناخته میشه. این قارچ سال هاست در طب سنتی جایگاهی ویژه داره و برای درمان و بهبود خیلی از بیماری ها استفاده میشه. اما همون طور که خیلی پرطرفداره، مخالف های زیادی هم داره. و خیلی ها اون رو مضر و یا بی فایده می دونن.
از اون جایی که پرورش قارچ گانودرما در ایران امکان پذیره و امروزه طرفدارای قهوه گانودرما هم زیاد شده، من قصد دارم در قالب یه مقاله به طور مفصل بهش بپردازم. خب این قارچ خواص و مضراتی داره و لازمه مقدار و طریقه مصرف اون رو بدونین. پس به طور کامل در مورد همه این مطالب صحبت می کنم. امیدوارم براتون مفید باشه.
قارچ رِی شی یا گانودرما چیست؟قارچ گانودرما (Ganoderma) به نوعی گیاه از گونه قارچ های قرمز رنگ گفته می شود که سال های سال است در طب سنتی بسیار محبوب و معروف شده. این قارچ که برای رشد به تنه ی درختان و محیط های گرم و مرطوب نیاز دارد، ارزش درمانی و غذایی بالایی داشته و گفته می شود می تواند در بهبود و حتی درمان بسیاری از بیماری ها مفید واقع شود.
');w.adroNaParams[ad.id] = ad;d.write('