شیردهی عاملی برای ایجاد ارتباط عاطفی و پایدار میان مادر و نوزاد

شیردهی عاملی برای ایجاد ارتباط عاطفی و پایدار میان مادر و نوزاد

سلامت نیوز:متخصص زنان و پریناتالوژی با بیان این که شیر مادر به عنوان تغذیه کامل برای رشد و تکامل نوزادان، کافی محسوب می شود، گفت: مادران برای تغذیه نوزادان، نباید به صورت خود خواسته شیردهی طبیعی را قطع و از شیر خشک استفاده کنند. به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، ساناز موسوی در حاشیه کارگاه آموزشی شیرمادر برای پرسنل بیمارستان طالقانی، با بیان این که شیر مادر برای نوزاد و مادر دارای فواید بسیار زیادی است، اظهار کرد: شیر مادر پس از زایمان موجب ایجاد ارتباط تنگاتنگ عاطفی و پایدار میان مادر و نوزاد می شود و به عنوان بهترین تغذیه همه نیازهای نوزاد را در بدو تولد تأمین می کند. متخصص زنان و پریناتالوژی با تأکید بر این که شیر مادر احتمال ابتلا به انواع بیماری های نوزاد را کاهش می دهد، افزود: شیر طبیعی مادر جهت جلوگیری از عفونت های متعدد به عنوان واکسن، پادتن ها را از مادر به بدن نوزاد انتقال داده و از بیماری ها، آلرژی و چاقی کودکان در سنین بالا جلوگیری می کند. موسوی با اشاره به این که شیر خشک برای نوزادان، بیماریزاست، تصریح کرد: متأسفانه برخی مادران شیر خشک را جایگزین شیر مادر می کنند، در صورتی که شیر مادر به عنوان تغذیه کامل برای رشد و تکامل نوزادان کافی است. وی با اشاره به این که تبلیغات بسیاری توسط شرکت های شیر خشک در جامعه انجام می شود که شیردهی با شیر خشک را ترویج می کنند، افزود: مادران تنها می توانند در صورت بروز مشکلات متعدد با تشخیص پزشک از شیر خشک استفاده کنند. این فوق تخصص پریناتولوژی با اشاره به عمده مشکلات مادران در شیردهی به نوزادان، افزود: مادران شاغل از جمله کسانی هستند که در شیردهی به نوزادان با مشکل مواجه می شوند که این مادران باید بدانند که تا آخر دو سال شیردهی باید تدوام داشته باشد. موسوی ادامه داد: استفاده از دستگاه های شیردوش را برای مادران شاغل توصیه نمی کنم، چون مادران به راحتی می توانند به وسیله دست شیر خود را دوشیده و تغذیه نوزادان را تأمین شود. وی با تأکید بر این که 99 درصد مادران می توانند به نوزادان خود شیر دهند، یادآور شد: حدود چند درصد از مادران به علت جراحی های سینه و بیماری های خاص قادر به شیردهی نوزادان خود نیستند. این فوق تخصص پریناتالوژی با بیان این که شیردهی در شش ماه نخست تولد نوزادان، به صورت انحصاری است، افزود: مادران در کنار شیردهی باید غذای کمکی را نیز از شش ماهگی آغاز کنند تا تغذیه کودکان به صورت کامل انجام شود. موسوی یادآور شد: هدف اصلی این کارگاه، آموزش پرسنل جهت آگاه سازی مادران از مشکلات شایع شیردهی و برطرف کردن آن هاست و باید به مادران آموزش کافی ارائه شود تا به علت مشکلات ساده، فرآیند شیردهی را قطع نکنند.
درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها

داغ ترین اخبار