به گزارش صاحب نیوز؛ ظهر امروز حجتالاسلام سید محسن حسینی در مراسم اجتماع هیئت مذهبی در آستان مقدس حرم حضرت زینب(س) با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا (ع) اظهار کرد: انسان زرنگ و باهوش، کسی که قوه ادراکی بالایی داشته باشد باید در این روزگار به دنبال کسب سعادت باشد.
کارشناس مسائل دینی گفت: اگر ادعای باهوشی و توانمندی داریم باید بدانیم که آیا قادر به کسب سعادتمندی هم هستم یا خیر، لکن باید در مسیر رسیدن به سعادت گام برداشت.
وی بابیان اینکه سعادتمندی با موفقیت متفاوت است، افزود: این دو مقوله در عین اینکه از یکدیگر مجزا هستند اما به هم ربط دارند یعنی هر انسانی که سعادتمندی، موفق است اما الزاماً هر انسان موفقی، سعادتمند نیست.
حجتالاسلام حسینی تصریح کرد: طبق قرآن باید به دنبال کسب سعادت بود و موفقیت سعادت ما را تضمین نمیکند؛ کسانی که اختلاسهای سنگینی میکنند، مجرمان بزرگ و آنها که سلاح میکروبی و بمب اتم میسازند، در کار خود بسیار موفق هستند اما سعادتمند نیستند.
وی ادامه داد: بر اساس آیه قرآن باید به دنبال کسب سعادت بود و آن از کسب موفقیت جدا است، موفقیت در حوزههای علمی حتماً به سعادتمندی منجر نمیشود.
کارشناس مذهبی بیان کرد: در روایتی از قول امام رضا (ع) گفتهشده تنها راه رسیدن به سعادت این است که انسان خودش را به حدی برساند که مورد دعای امام معصوم (ع) قرار دهد.
وی بابیان اینکه احیای امر اهلبیت (ع) راه رسیدن به سعادت و مورد دعای معصومان قرار گرفتن، است، خاطرنشان کرد: هرکس بهتناسب توان خود در این مسیر قدم میگذارد، یک نفر نذری مالی میدهد، یک نفر در مجالس اهلبیت (ع) شرکت میکند و یکی دیگر کاری دیگر انجام میدهد.
حجتالاسلام حسینی با اشاره به تاریخ بعد از عاشورا تأکید کرد: آن سیاهیلشکرهایی که گفتند ما فقط در روز عاشورا رفتیم کربلا و سنگ و نیزه نزدیم، مورد لعن اهلبیت (ع) قرار دارند و آنهایی که با دستخالی در مراسم معصومان شرکت میکنند مورد رحمتشان قرار دارند.
وی اضافه کرد: در تاریخ معاصر انسانهای بسیاری بودهاند که به درجات بالایی از مادیات رسیدهاند اما درنهایت بهراحتی سقوط کردهاند.
این کارشناس مذهبی با تأکید بر گسترش معرفت اهلبیت (ع) خاطرنشان کرد: نباید به دنبال موفقیت و ثروت ظاهری بود بلکه باید به دنبال کسب سعادت در محافل اهلبیت (ع) و ائمه اطهار (ع) بود.
فاصله از دین، معیارهای اخلاقی جامعه را کم کرده است
حجتالاسلام سید محمدرضا جبرئیلی هم در این مراسم بابیان اینکه حق و باطل دو امری همیشگی است، بیان کرد: حق سرمنشأ درستی و باطل سرمنشأ نادرست دارد و حق در اهلبیت (ع) و باطل در دشمنان آنها جلوه کرده است.
کارشناس مسائل دینی رادیو و تلویزیون گفت: انسانها حق را زود میپذیرند و باطل را رد میکنند اما گرفتار زندگی و خواستهها شدن سبب میشود حق در بین ما کمرنگ شود.
وی تصریح کرد: اگر در زندگی فردی و اجتماعی بتوان حق را شناخت و آن را تشخیص داد، به دنبال آن خواهیم رفت و از باطل دوری میکنیم.
حجتالاسلام جبرئیلی ادامه داد: حضرت زهرا (س) فرمودهاند اگر دشمنان حق را به اهلش واگذار کرده بودند و پیرو عترت پیامبر (ص) بودند، در دین خدا هیچکس دچار اشتباه و نزاع نمیشد.
وی بیان کرد: در این دنیا نسل جوان ما از ابتدای تولد خود دنیایی پر از ضدونقیض را دیده که اگر زمینهای به وجود میآمد که دین خود را نشان دهد، این مشکلات وجود نداشت.
این کارشناس دینی تأکید کرد: حکومت علی (ع) بر مبنای عدالت است و همه بدبختیها دنیوی ما به دلیل این است که در باب معنویات یا مادیات مشکلداریم.
وی بابیان تصورها اینچنین است که چون در دنیایی زندگی میکنیم که آلودهشده است، افزود: معیارهای اخلاقی کم و وابستگیهای دنیوی زیاد شده است.
حجتالاسلام جبرئیلی ادامه داد: جوامعی که معیار دینی پیدا کردند و متوجه عالم پس از دنیا شدند و انسانهای پیرو این مکتب قادرند به درجات عالیه الهی برسند.
وی با توضیح اینکه دلیل تعداد بالای پروندههای اختلافی در دادگاه و مشکلات جامعه این است که سنت الهی را بین خود کمرنگ کردهایم و از دین فاصله گرفتهایم، گفت: متأسفانه وضعیت به شکلی شده که اگر به مشکلی برخوردیم و نیازمند شدیم به ائمه (س) متوسل میشویم و باید این رویه اصلاح شود.
انتهای پیام/