قیمه پلو

قیمه پلو

قیمه پلو یک غذای اصیل و خوشمزه است. گاهی آدم هوس قیمه می کند و عجله هم دارد و وقت هم ندارد … قیمه پلو یک غذایی است که مزه اش خیلی نزدیک قیمه است . جزو پلوهای مخلوط حساب می شود و معمولا با گوشت چرخ کرده درست می شود . می شود از گوشت تکه ای هم در قیمه پلو استفاده کرد .

مواد لازم جهت تهیه قیمه پلو برای ۴ نفر :
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم یا ۱ بسته
لپه ۱-۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
گرد لیمو ۱-۲ قاشق چای خوری
سیب زمینی بزرگ ۱ عدد
زعفران آب کرده به میزان لازم
ادویه (زردچوبه، دارچین، نمک، پودر گل سرخ) به میزان لازم
برنج ۴ پیمانه
روغن یا کره به میزان لازم

قیمه پلو

طرز تهیه قیمه پلو :
اول برنج را خیس کنید و کنار بگذارید . پیاز را سرخ کنید و گوشت چرخ کرده را هم داخلش بریزید تا با هم سرخ شوند .
داخل یک ظرف دیگر لپه را می پزیم . بعد از پخت لپه را توسط آبکش از آب جدا می کنیم و به مایه ی گوشت و پیاز اضافه میکنیم . این مواد با هم خوب باید تفت بخورند.
حالا رب و زرد چوبه و نمک و دارچین و پودر گل سرخ را می ریزیم و باز تفت می دهیم .
گرد لیمو هم الان بریزید. حداقل ۱-۲ قاشق چایخوری باشد .
اگه قرار است آبکش کنید که پس از نیم پز شدن برنج ، لابه لای برنج مواد را بریزید تا دم بکشد.
اما من کته ای داخل پلوپز گذاشتم. مواد را با برنج مخلوط کردم و گذاشتم داخل پلوپز. بگذارید یک ۱۵ دقیقه ای از پخت پلوپز بگذرد ، بعد مایه را اضافه کنید.
زمان بدهید تا بپزد و دم بکشد . در آخر روی آن کره و زعفران آب کرده بریزید .
کمی هم سیب زمینی سرخ کنید و کنار آن بگذارید. (که من اینجا نگذاشتم )

برچسب ها :

درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها

داغ ترین اخبار