طرز تهیه ی کلم شور خانگی

طرز تهیه ی کلم شور خانگی

طرز تهیه ی کلم شور کلم شور

کلم شور

فصل پاییز همیشه خانم ها در حال درست کردن انواع ترشی جات و مربا و آذوقه برای زمستان هستند. طعم خوب و ترد کلم شور در کنار غذا بسیار دلچسب و خوب است.

ما در این نوشته طرز تهیه ی کلم شور را برای شما به نمایش گذاشته ایم.

گل کلم دو کیلوگرم
هویج یک کیلوگرم
کرفس ۶۰۰ گرم
فلفل سبز ۲۰۰ گرم
سیر به مقدار دلخواه
شوید ۱۰۰ گرم
جعفری ۱۰۰ گرم
مرزه ۱۰۰ گرم
سرکه سفید به میزان لازم
نمک به میزان لازم

طرز تهیه کلم شور خانگی

مرحله اول

کلم ها را خرد کرده و بشویید و بگذارید آب آن کاملا گرفته شود .بعد هویج و کرفس را خرد کنید میتوان از قالب های شکل دار برای شکل دادن به هویج ها استفاده کنید. اگر میخواهید طعم سیر بیشتر باشد مقدار آن را به دلخواه بریزید.

همه ی مواد را روی پارچه ی تمیزی بریزید تا کاملا آب آن گرفته شود اگر آب آن باقی بماند باعث کپک زدن شور میشود.یک قابلمه انتخاب کنید و در آن به ازای هر لیتر آب 3 قاشق غذا خوری نمک اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید.

سپس بعد از سرد شدن آب مواد را داخل ظرف مورد نظر بریزید که بهتر است از ظرف های شیشه ای برای نگه داری ترشی و شوری جات استفاده کنید و بعد آب جوش سرد شده را به آن اضافه کنید.

میتوانید مقداری از برگ های کرفس را روی مواد برای نگه داری قرار دهید و بعد در ظرف را محکم ببندید و مدتی اجازا دهید تا شور شما جا بیفتد.

نکته

برای سفید ماندن کلم شور میتوانید به ازای هر لیتر آب نصف لیوان سرکه سفید هم اضافه کنید.

کلم شور

کلم شور

ترشی مخلوط

ترشی سالسا تند

ترشی پوست پرتقال

برچسب ها :

خانگی

درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها

داغ ترین اخبار