راهنمای جامع ویزای هند

راهنمای جامع ویزای هند

راهنمای جامع ویزای هند

به جرات می‌توان هند را سرزمین شگفتی‌ها و تضادها نامید، زیرا این کشور مجموعه‌ای از شگفتی‌های طبیعی و ساخت دست بشر، دنیای رنگارنگی از طعم‌ها و عطرهای متفاوت، صومعه‌های رازآلود، معبدهای شگفت‌انگیز، شهرهای شلوغ و پر همهمه، امپراطوری‌های گمشده، کاخ‌های مجلل، بازارهای شلوغ، پارک‌های ملی بکر، بناهای تاریخی حیرت‌انگیز و هزاران جاذبه‌ی دیگر را در دل خود جای داده است که نظیر آن را در هیچ نقطه‌ای از دنیا نمی‌توان پیدا کرد. از اینرو، هند یکی از محبوب‌ترین مقصدهای گردشگری در جهان محسوب می‌شود، ولی سفر به هند نیازمند تهیه ویزا از طریق سفارت هند در تهران است. البته سفارت هند به منظور تسهیل سفر گردشگران امکان صدور ویزا را به دو صورت حضوری (از طریق کارگزار سفارت) و آنلاین فراهم کرده است.

ویزای هند

انواع ویزای هند

کلیه افرادی که قصد سفر به هند را دارند، باید با توجه به هدف سفر برای دریافت یکی از ویزاهای زیر اقدام کنند؛

ویزای توریستیویزای تحصیلی (ویژه مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد)ویزای تجاریویزای تحقیقاتی (تحصیل در مقطع دکتری)ویزای شرکت در کنفرانس، سمینار و...ویزای پزشکی و همراه بیمارویزای کارویزای ورزشی/ ویزای ویژه افرادی با شهروندان هندی ازدواج کرده‌اند

ویزای هند

مراحل صدور ویزا

کلیه ویزاهای هند به دو صورت حضوری و آنلاین صادر می‌شوند. متقاضیانی که قصد دریافت ویزا به صورت آنلاین را دارند باید با مراجعه به وب‌سایت ویزای آنلاین هند مراحل ثبت‌نام و ارائه درخواست را انجام دهند. البته برای این گروه از ثبت‌نام کنندگان نیز ضروت دارد تا نسخه چاپی مدارک را پس از ثبت‌نام آنلاین به کارگزار سفارت ارائه کنند. در صورتی‌که امکان ثبت‌نام آنلاین وجود نداشته باشد، متقاضیان می‌توانند با مراجعه حضوری به دفتر کارگزار سفارت هند مراحل ثبت‌نام و دریافت ویزا را طی کنند.

نکته قابل توجه اینکه مصاحبه برای ویزاهای تحصیلی و تحقیقاتی بدون استثنا انجام می‌شود. به این ترتیب که متقاضی یک روز پس از تحویل مدارک به کارگزار، توسط سفارت برای انجام مصاحبه به محل سفارت فراخوانده می‌شود؛ ولی در مورد سایر ویزاها انجام مصاحبه بستگی به نظر سفارت دارد.

ویزای هند

مدارک مشترک برای صدور کلیه ویزاکپی تقاضای روادید پس از بارگذاری در وب‌سایت ویزای آنلاین هنداصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار (حداقل شش ماه تا یکسال)؛ ارائه کپی از تمام صفحه‌‌هایی که دارای ویزا یا مهر ورود هستند، الزامی است.دو قطعه عکس جدید سایز ۵*۵ (قطع پاسپورتی)اصل و کپی شناسنامه (تمامی صفحه‌ها) به همراه ترجمه انگلیسی

برای اطلاع از جزئیات مدارک لازم برای هر یک از ویزاهای هند به وب‌سایت کجارو مراجعه کنید.

ویزای هند

هزینه صدور ویزا

برای اطلاع از هزینه انواع ویزاها به وب‌سایت سفارت هند مراجعه کنید. نکته قابل توجه اینکه هزینه‌‌های پرداخت شده برای بررسی درخواست و خدمات انجام شده بوده و غیرقابل استرداد است.

ویزای هند

مدت زمان صدور ویزا

مدت زمان لازم برای صدور ویزای تجاری سه روز کاری، ویزای توریستی چهار روز کاری و سایر ویزاها هفت روز کاری است. البته این مدت زمان مشروط به کامل بودن مدارک ارائه شده است.

ویزای هند

سفارت هند در ایراننشانی: تهران، خیابان شهید دکتر بهشتی، خیابان میرعماد (نبش کوچه نهم)، پلاک ۲۲تلفن عمومی: ۵-۸۸۷۵۵۱۰۳ (۰۲۱)تلفن بخش ویزا: ۸۸۷۵۵۱۰۲نمابر: ۸۸۷۵۵۹۷۳وب‌سایت: www.indianembassy-tehran.irپست الکترونیک عمومی: hoc.tehran@mea.gov.inپست الکترونیک بخش کنسولی: cons.tehran@mea.gov.inساعت‌های کاری سفارت: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۱۲:۳۰ ظهروب‌سایت کارگزار سفارت:  www.indiavisairan.com (کلیه اطلاعات مربوط به دفاتر کارگزار ویزای سفارت هند در شهرهای تهران، مشهد و اصفهان شامل نشانی، شماره‌های تماس، پست الکترونیک، ساعت‌های کاری برای ثبت‌‌نام و تحویل مدارک در این وب‌سایت درج شده است.)
برچسب ها :

راهنمای ویزای

درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها

داغ ترین اخبار