ته چین هویج

ته چین هویج

ته چین هویج اندکی با ته چین معمولی که همیشه با مرغ درست می‌کنیم متفاوت است. ته‌چین یکی از غذاهای لذیذ و سنتی ایرانی است. در ادامه روش پخت ته چین هویج،این غذای پرطرفدار ایرانی را ملاحظه می‌فرمایید.هویج علاوه بر اینکه خوشمزه و دلچسب است برای سالاد و آبمیوه و سوپ نیز همیشه به کار می آید و برای سلامتی کلی بدن و پوست و چشم و دستگاه گوارش و دندان ها کاربرد دارد. جوانی و شادابی پوست با هویج ممکن است. این ماده‌ی غذایی نه فقط برای عضو های داخلی بدن خاصیت بخش است بلکه برای بهتر شدن وضعیت پوستمان تاثیر گذار است.

مواد لازم :
هویج ۵۰۰ گرم
فیله مرغ ۳۰۰ گرم
برنج ۳ پیمانه
زرده تخم مرغ ۳ عدد
ماست پرچرب ۴ قاشق سوپخوری
زعفران دم کرده ۲ قاشق سوپخوری
دارچین ۱ قاشق مرباخوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع مقداری
زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
کره ۵۰ گرم

ته چین هویج

طرز تهیه:
برنج را شسته، در کاسه با مقداری آب و نمک خیس کنید. هویج ها را پوست گرفته، بشویید و خلالی خرد کنید، در تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید. خلال های هویج را در روغن سرخ کنید و بعد از روغن درآورده و کناری بگذارید.
پیاز را پوست گرفته، خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. فیله های مرغ را به قطعات ریز برش بزنید، به تابه پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.
برای مزه دار شدن مرغ به آن نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کرده و خوب سرخ کنید. در آخر کمی زعفران دم کرده افزوده، حرارت را کم کنید و در تابه را بگذارید تا بپزند. هویج را هم به تابه مرغ در حال پخت اضافه کنید. در صورت نیاز به اندازه نیم پیمانه آب اضافه کنید و در تابه را بگذارید.
برنج را داخل آب جوش ریخته و طبق معمول آبکش کنید. در کاسه ای مناسب زرده های تخم مرغ را ریخته و با چنگال کمی هم بزنید. زعفران دم کرده و ماست را اضافه کرده و مخلوط کنید. مایه ته چین آماده است.
برنج را داخل مایه ته چین ریخته و خوب مخلوط کنید. تابه ای که می خواهید ته چین را در آن بپزید چرب کنید. نیمی از مایه برنج را در تابه ریخته و با پشت قاشق فشرده و یک دست کنید.

مرغ و هویج را روی لایه اول برنج ریخته و پهن کنید تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچین روی مرغ و هویج بپاشید. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مایه ته چین است. آن را روی بقیه مواد ریخته و با پشت قاشق یکدست کنید.
مرغ و هويج را روی لايه اول برنج ريخته و پهن كنيد تا همه سطح برنج را بپوشاند. مقداری دارچين روی مرغ و هويج بپاشيد. حالا نوبت مابقی برنج آغشته به مايه ته چين است. آن را روی بقيه مواد ريخته و با پشت قاشق يك دست و كمی فشرده كنيد.
تابه را روی حرارت ملايم گذاشته و با ته چنگال در برنج چند سوراخ ايجاد كنيد. كره را آب كرده و روی ته چين بريزيد، حالا در تابه را گذاشته و اجازه دهيد ته چين دم بكشد. بعد از دم كشيدن، ته چين را در يک سينی يا ديس مناسب سر و ته كرده، برش زده و سرو كنيد.
منابع:باشگاه خبرنگاران جوان-بیتوته

برچسب ها :

درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها

داغ ترین اخبار