تبلیغات

برای سفر به نروژ چگونه ویزا تهیه کنیم؟

کشور نروژ یکی از اعضای پیمان شینگن است و شهروندان ایرانی که قصد سفر به این کشور را دارند، باید پیش از سفر با مراجعه به سفارت برای تهیه ویزا اقدام کنند.

مقاله‌های مرتبط:

کشور پادشاهی نروژ یکی از کشورهای مرفه اروپایی واقع در همسایگی سوئد است که به دلیل برخورداری از مناظر و جاذبه‌های بسیار زیبای طبیعی و نیز قوانین عجیب باعث جذب بسیاری از افراد به بازدید از آن یا حتی زندگی در این کشور شده است. البته طبق قوانین کشور نروژ شهروندان ایرانی برای سفر به این کشور ملزم به دریافت ویزا از سفارت نروژ هستند.

ویزای نروژ

انواع ویزای نروژ

سفر به نروژ با هر هدفی نیازمند دریافت ویزا است. ویزای کار، ویزای تحصیلی، ویزای ازدواج، ویزای توریستی و ویزای تجاری ازجمله انواع ویزای نروژ هستند و برای هر یک از آن‌ها باید مراحل و شرایط خاصی را طی کرد. ویزای گردشگری متداول‌ترین نوع ویزای درخواستی است و با استفاده از این ویزا شهروندان ایرانی می‌توانند در کشور نروژ و سایر کشورهای عضو پیمان شینگن تا مدت ۹۰ روز در بازه‌ای ۱۸۰ روزه اقامت داشته باشند.

مدارک لازم برای دریافت ویزای نروژ

کلیه متقاضیان به منظور دریافت ویزا باید مدارک زیر را در اختیار باشند.

ویزای نروژ

مدارک کلی مدارک سفر: بلیط پرواز و یا رزرو پرواز مدارک اقامت: رزرو هتل، یا تأیید محل اقامت و / یا پوشش هزینه توسط شخص دعوت کننده / فرستنده یا فرد خصوصی، یا پرینت حساب بانکی برای سه ماه گذشته، یا مدارک دیگری که ثابت کنند شما از لحاظ اقتصادی توانایی در طول سفر مشکلی نخواهید داشت. شواهد ثبات اقتصادی و اجتماعی: همه درخواست کنندگان باید پرینت سه ماه گذشته حساب بانکی داشته باشند و اگر صاحب ملک نیز هستند، مدارک آن همراهشان باشد. شناسنامه مدارک کاری مانند گواهی اشتغال به کار، بیمه، فیش حقوقی و یا اگر دو مورد آخر را ندارید باید از کارفرما نامه‌ای داشته باشید که چرا برایتان بیمه واریز نشده و یا فیش حقوقی ندارید. اگر صاحب کسب و کار هستید: اسنادی که این موضوع را ثابت کنند. اگر بازنشسته هستید، مدارک بازنشستگی اگر دانشجو هستید، گواهی اشتغال به تحصیل اگر کار ندارید: باید مدارکی را ثابت کنید که از نظر اجتماعی و اقتصادی ثبات دارید (مثلا در صورت تاهل، عقدنامه و یا پرینت حساب همسر، و یا مدارک اثبات مالی از طرف خانواده و…)

ویزای نروژ

شواهد مبنی بر قصد سفر کاری دعوت‌نامه از یک شرکت، مشخص کردن دلیل سفر و تاریخ (ها)، همراه شواهد مستند از رابطه تجاری (قراردادها، فاکتورها، مکاتبات، اثبات واردات، و غیره؛ بعضی کشورهای عضو شینگن ممکن است، یک فرم مخصوص برای دعوت نامه را درخواست کنند.) دیدارهای خانوادگی، خصوصی دعوت‌نامه از میزبان اگر شخص نسبت خانوادگی دارد، باید شواهدی مانند شناسنامه که این را ثابت کند، ارائه دهید. گردشگری برنامه سفر پرینت رزرو هتل و یا مواردی که محل اقامت شما را نشان دهد. پرینت رزرو هتل و یا مواردی که محل اقامت شما را نشان دهد. سایر مدارک پرینت فرم درخواست یک قطعه عکس جدید در اندازه گذرنامه با پس‌زمینه سفید اصل و کپی گذرنامه دارای اعتبار اصل و کپی شناسنامه بیمه پزشکی معتبر تا سقف ۳۰,۰۰۰ یورو (این بیمه باید در کلیه کشورهای حوزه شینگن دارای اعتبار باشد.) هزینه صدور ویزا

طبق اطلاعیه مندرج در وب‌سایت سفارت نروژ صدور ویزا برای کودکان صفر تا شش رایگان، برای کودکان بین شش تا دوازده سال  ۳۵ یورو و برای بزرگسالان ۶۰ یورو است.

ویزای نروژ

مراحل درخواست ویزا

۱) ثبت‌نام در پورتال درخواست ویزا

۲) در صورتی‌که برای اولین بار وارد این پورتال می‌شوید، باید ابتدا حساب کاربری ایجاد کنید.

۳) تکمیل فرم درخواست

۴) رزرو ملاقات (پس از تکمیل فرم، مقاضی باید یکی از زمان‌های مشخص شده برای حضور در سفارت را انتخاب کند.)

۵) پس از این مرحله، ایمیلی برایتان ارسال خواهد شد که تکمیل فرم ثبت‌نام و پرداخت هزینه از جانب متقاضی را تائید می‌کند. لازم است تا پرینت این فرم را تهیه کرده و به همراه سایر مدارک در زمان معین به سفارت ارائه کنید.

۶) مراجعه حضوری

۷) پیگیری نتیجه (نتیجه درخواست از طریق ایمیل یا پیام کوتاه به متقاضیان اطلاع داده می‌شود؛ همچنین، در صورت رد درخواست توضیحی مکتوب به متقاضیان ارائه می‌شود.)

ویزای نروژ

شرایط و نکته‌ها کلیه مدارک درخواستی باید دارای ترجه رسمی به زبان انگلیسی یا نروژی باشند. کلیه مدارک باید در سایز A4 ارائه شده و به یکدیگر سنجاق نشده باشند. کلیه متقاضیان باید در زمان مناسب قبل از سفر (سه ماه قبل از زمان خروج) درخواست خود را برای دریافت ویزا ارائه کنند. سفارت نروژ به کلیه متقاضیان توصیه می‌کند تا قبل از تائید ویزا برای تهیه بلیط اقدام نکنند. اولین مرحله قبل از ارائه مدارک ثبت‌نام به صورت آنلاین است. مراجعه حضوری برای انجام انگشت‌نگاری و مصاحبه در زمان معین الزامی است. در صورت لزوم سفارت از متقاضیان درخواست می‌کند تا مدارک بیشتری را در زمان مصاحبه به همراه داشته باشند. مدت زمان لازم برای صدور ویزا

به‌طور معمول مدت زمان لازم برای صدور ویزا در ایران ۱۵ روز است. البته در برخی موارد درخواست‌ها به اداره مهاجرت ارسال می‌شوند، که در چنین حالتی ممکن است پروسه صدور ویزا تا ۳۰ روز نیز طول بکشد. البته در برخی موارد استثنائی این زمان تا ۶۰ روز نیز افزایش پیدا می‌کند.

سفارت نروژ در ایران

ویزای نروژ

نشانی: تهران، خیابان دکتر لواسانی (فرمانیه)، دیباجی شمالی، خیابان یاسمن، پلاک ۷۲

کدپستی: ۱۹۵۳۶۸۳۵۱۳

تلفن: ۲۲۲۹۱۳۳۳(۰۲۱)

نمابر: ۲۲۲۹۲۷۷۶

پست الکترونیک: emb.tehran@mfa.no

وب‌سایت: www.norway.no

ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۸:۰۰ صبح تا ۱۵:۳۰ بعدازظهر

چگونه

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

تبلیغات