ارزش تغذیه ای بی نظیر طالبی

ارزش تغذیه ای بی نظیر طالبی

سلامت نیوز: طالبی مانند خربزه و هندوانه دارای مقدار بالایی آب است (حدود ۹۰ درصد) اما این بدان معنا نیست که این میوه ی محبوب ارزش تغذیه ای ندارد. به گزارش سلامت نیوز به نقل از شفقنا، طالبی سرشار از مواد مغذی است. طالبی دارای ویتامین A (به شکل بتاکاروتن)، همچنین ویتامین C و به علاوه منبع خوبی از پتاسیم است. یکی دیگر از مزایای این میوه خوشمزه اینست که گوشت نارنجی رنگ این میوه پر از عطر و طعم و در عین حال کم کالری است. یک فنجان طالبی حاوی فقط ۵۵ کالری است، که بیش از ۱۰۰ درصد نیاز روزانه ویتامین A، بیش از ۵۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C را تامین می کند. منبع خوب پتاسیم و حاوی ۱٫۵ گرم فیبر است. طالبی منبع غذایی غنی از ویتامین های A و C است، این ویتامین ها هر دو آنتی اکسیدان هایی هستند که بدن شخص را سالم نگه می دارند. آنتی اکسیدان ها می توانند اثرات محافظتی را با خنثی سازی رادیکال های آزاد داشته باشند، که می تواند DNA را به سلول های آسیب دیده برسانند و باعث التهاب مزمن بدن شوند. رادیکال های آزاد باعث آسیب و اختلال می شوند و می توانند به درمان بیماری ها کمک کنند. آنتی اکسیدان ها از بیماری هایی مانند سرطان، بیماری های قلبی و آرتریت جلوگیری می کنند. سلامت قلب براساس شواهد موجود، رژیم غذایی غنی از میوه ها و سبزیجات با کاهش خطر بیماری قلبی و سکته مرتبط است، و می تواند با کاهش فشار خون،همراه باشد. سلامت چشم با گنجاندن مقدار بیشتر میوه ها و سبزیجات در رژیم غذایی خود می توان چشم های خود را سالم نگه داشت و همینطور سبب دفع آب مروارید شد. هضم مقادیر بالای فیبر و آب در طالبی می تواند به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک کند. منبع: www.livescience.com
برچسب ها :

تغذیه طالبی

درصورتی که مطلب مغایر با قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد از طریق صفحه تماس با ما گزارش دهید.
در صورت ناقص بودن مطلب روی منبع کلیک کنید و مطلب را بصورت کامل بخوانید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است و تمام فرآیند جمع آوری اخبار به صورت خودکار انجام می گیرد. مسئولیت صحت محتوای این خبر بر عهده خبرگزاری منبع و منتشر کننده آن است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

آخرین خبرها